אמארו רמזוטי - AMAERO RAMAZZOTTI
750ml
אאוסנו רמזוטי, "רופא עשבוני", רקח בשנת 1815 את המשקה הזה, שנקרא עד היום על שמו. בין 33 המרכיבים העשבוניים השונים שלו, אפשר למצוא רוברב, קינמון, שורש גנציאן וקליפה מתפוזים מרים. הייצור כיום נעשה בדיוק לפי אותה נוסחה של סניור רמזוטי וההבדל היחיד הוא בכמויות: כיום, בשילטת פרנו-ריקאר, רמזוטי הוא אחד מהמשקאות ששייכים למועדון המליון היוקרתי. זהו המועדון של המותגים שמוכרים למעלה ממליון ארגזים של משקה בשנה.
רמזוטי הוא אם כך דיז'סטיף חום, מתוק ומריר, עם טעמים בלתי ניתנים לפיספוס של תפוזים. כיום מתיחסים אליו גם כאל משקה של לפני האוכל, משהו שניתן לשתות על קרח, או לשלב בקוקטיילים מסוימים. אתם יכולים לנסות אותו עם מים מינרליים או לשלב אותו בקוקטיילים שזקוקים לבסיס מריר-תפוזי. נסו אותו גם עם מיץ תפוזים וקרח, עם לימון וסודה, עם טוניק, מיץ חמוציות וקרח ואפילו כחלק מסאואר — רמזוטי סאואר.
רמזוטי מכיל 30% אלכוהול. החברה מייצרת היום גם גראפה וסמבוקה וכן משקאות Canei, שהם יינות מוגזים בטעמים שונים, שמשווקים בתור משקאות קייציים "קלים" יותר מיין.