לונג איילנד אייס טי
מרכיבים: 1/2 1 ג`ין , 1/2 ליקר בננה , 1/2 ליקר טריפל סק , 1/2 מיץ לימון ולמלא במיץ תפוזים עד לסוף הכוס ולהוסיף 1/2 גרנדין .
כוס: הי – בול
קישוט: פלח לימון , פלח תפוז ודובדבן.
אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס קוקטייל עם קרח.
שלבי הכנה :
1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים.
2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח.
3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH.
4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית.