תבור הר קברנה :
קברנה סוביניון של סדרת תבור הוא יין אדום ין זני: 90% קברנה סוביניון ו- 10% מרלו, בציר 2010 שגדלו למרגלות הר תבור.
קברנה סוביניון של סדרת תבור הוא יין אדום ין זני: 90% קברנה סוביניון ו- 10% מרלו, בציר 2010 שגדלו למרגלות הר תבור.
הבציר נערך בשעות הבוקר המוקדמות והפרי נקלט במהירות ביקב.
הענבים תססו על הקליפות כשבועיים במיכלי תסיסה בתנאים אידיאלים ומבוקרים.
לאחר מכן עבר חלק מהיין יישון בלוחות עץ אלון (STAVES) למשך 4 חודשים וחלק מהיין נשאר במיכלי הנירוסטה.
בסיום התהליך בוצע הבלנד הסופי לקבלת יין עשיר בטעמי פרי ונעים לשתייה.
היין יתיישן בבקבוקים היטב עוד כ-3 שנים.
מומלץ לצנן קלות את היין.
כשרות יינות יקב תבור: הרב יוסף חיים רוזנבלט, הרב האזורי של המועצה המקומית גליל עליון
כשרות לפסח: יינות יקב תבור כשרים לפסח למהדרין
כשרות OK-P: ליינות תבור כשרות מהדרין זו של ארה"ב
תבור הר מרלו :
מרלו של סדרת תבור הוא יין אדום זני: 85% מרלו ו-15% קברנה סובניון, בציר 2010. שגדלו למרגלות הר תבור.
מרלו של סדרת תבור הוא יין אדום זני: 85% מרלו ו-15% קברנה סובניון, בציר 2010. שגדלו למרגלות הר תבור.
הבציר נערך בשעות הבוקר המוקדמות והפרי נקלט במהירות ביקב.
הענבים תססו על הקליפות כשבועיים במיכלי תסיסה בתנאים אידיאלים ומבוקרים.
לאחר מכן עבר חלק מהיין יישון בלוחות עץ אלון (STAVES) למשך 4 חודשים וחלק מהיין נשאר במיכלי הנירוסטה.
בסיום התהליך בוצע הבלנד הסופי לקבלת יין עשיר בטעמי פרי ונעים לשתייה.
היין יתיישן בבקבוקים היטב עוד כ-3 שנים.
מומלץ לצנן קלות את היין.
כשרות יינות יקב תבור: כשרות שמיטה, לפי היתר מכירה. הרב יוסף חיים רוזנבלט, הרב האזורי של המועצה המקומית גליל עליון
כשרות לפסח: יינות יקב תבור כשרים לפסח למהדרין
כשרות OK-P: ליינות תבור כשרות מהדרין זו של ארה"ב
תבור הר שרדונה :
שרדונה 2010 של סדרת תבור הוא יין לבן המורכב מ-100% ענבי שרדונה אשר גדלו באזור המעדר בכפר תבור.
שרדונה 2010 של סדרת תבור הוא יין לבן המורכב מ-100% ענבי שרדונה אשר גדלו באזור המעדר בכפר תבור.
שילוב זה של אדמה משובחת ותנאי אקלים, המאופיינים בערבי קיץ צוננים, ימים חמים ולחות נמוכה, מאפשרים שמירה על בריאות הענבים, , ותנאי גידול אידיאלים לגפן.
בציר השרדונה הינו ידני וסלקטיבי ונעשה לפנות בוקר.
היין עובר לתסיסה קרה ואיטית במיכלי נירוסטה על מנת להפיק את מיטב הארומות והטעמים של הפרי.
הייצור מבוצע ללא התיישנות בחביות וללא תסיסה מאלו-לקטית על מנת להשאירו פירותי ונעים לשתיה עכשיוות.
כשרויות יינות יקב תבור:
בד"צ בית יוסף
הרב יוסף חיים רוזנבלט, הרב האזורי של המועצה המקומית גליל עליון.
כשרות לפסח: יינות יקב תבור כשרים לפסח למהדרין
כשרות OK-P: ליינות תבור כשרות מהדרין זו של ארה"ב